Woning van de toekomst

In de Steegstraat in Munstergeleen gaan wij experimenteren met 2 nieuwe woningen die helemaal toekomstbestendig zijn. Dit zijn woningen gebouwd met herbruikbare materialen en installaties die passen bij een CO2 vrije en energie neutrale woning. Comfortabele woningen met lage energiekosten. Maar vooral woningen die rekening houden met onze planeet.

"Wij zoeken bewoners met een groen hart"

Zo'n woning vraagt ook iets van de bewoners in het gebruik van de woning. Daarom zoeken wij nu 2 gezinnen die vanaf het begin met ons meedenken over deze woningen. Én er volgend jaar in gaan wonen.

Vacature

Als toekomstige bewoner van één van deze woningen nemen we je vanaf het begin mee in dit experiment. Zodat je begrijpt welk effect bepaalde materialen of installaties hebben op de woning, je woongedrag én het milieu. Samen gaan we op zoek naar een goede combinatie hierin.

We zijn nu dan ook op zoek naar:

Bewoners met hart voor onze planeet (2 gezinnen)
(Fulltime)

Profiel

  • je wilt verhuizen naar een nieuwe eengezinswoning met drie slaapkamers in Munstergeleen
  • Je bent milieubewust, je wilt dat jouw woning daar ook aan bijdraagt en past jouw woongedrag aan de woning aan
  • Je wilt vanaf het begin meedenken over de bouwmaterialen en de installaties en de praktische invulling daarvan in de woning.
  • Je bent bereid (met onze hulp) kennis op te doen over de diverse materialen en installaties en het optimale gebruik van deze installaties
  • Je gezin bestaat uit minimaal 3 personen
  • Je gezinsinkomen ligt tussen € 31.151 en € 51.000.

Meer weten of interesse?
Twijfel je nog of deze woning wel geschikt voor je is, bel dan rechtstreeks met verhuurconsulente Emmy Schults via (046) 420 96 28.
Herken je je helemaal in bovenstaand profiel? Stuur dan vóór 15 november 2020 je sollicitatie naar zowoonik@zowonen.com. Vertel ons daarin hoe milieubewust je nu leeft en geef vooral aan waarom we jouw gezin moeten kiezen voor dit experiment. Is jouw verhaal interessant, dan nodigen wij je uit voor een gesprek om je motivatie toe te lichten. De uiteindelijke keuze voor de 2 gezinnen staat los van de spelregels van ons toewijzingsbeleid en een eventuele inschrijving bij Thuis in Limburg. Zijn meerdere kandidaten geschikt, dan bepaalt de datum dat je sollicitatie bij ons binnen is gekomen met welke 2 gezinnen we dit experiment gaan doen.