Gepland onderhoud

Regelmatig voeren wij onderhoud uit aan onze woningen, denk aan het buitenschilderwerk. Bij groot onderhoud wordt je woning van binnen en buiten compleet opgeknapt en aan de eisen van deze tijd aangepast. Al het onderhoud wordt planmatig uitgevoerd; het wordt op tijd gepland en je ontvangt alle informatie als bewoner ruim van te voren.

Wat valt onder planmatig onderhoud?

Bijvoorbeeld schilderwerk aan de buitenzijde, woningverbetering om de woning energiezuiniger te maken, vervanging van dak of dakbedekking, aanpassingen ten behoeve van de brandveiligheid. Als wij iets aan je woning gaan opknappen, dan hoor je dit van ons.

Hoe lang van te voren weet ik welke werkzaamheden worden uitgevoerd?

Als wij groot onderhoud doen of huizen energiezuiniger maken, dan krijg je aan het begin van het jaar daarover een brief met een voorlopige startdatum. Zodra de startdatum van de werkzaamheden is vastgesteld hoor je deze met een brief, van ZOwonen of van de aannemer. 

Wil je zelf klussen?

Sommige verbeteringen aan je woning kun je doen zonder toestemming van ZOwonen. In het klussenoverzicht lees je aan welke voorwaarden je dan moet voldoen en waar je rekening mee moet houden, ook als je uit de woning vertrekt.