Algemene informatie

ZOwonen bouwt aan mensen. Samen creëren wij kansen voor onze bewoners om zich te kunnen ontwikkelen. Een goed thuis is de basis.

Missie

ZOwonen werkt mee aan een wereld waarin mensen samen wonen, werken en leven in een omgeving waarin ze zich gelukkig en veilig voelen. Doordat mensen tot rust komen in hun thuis ontstaat er meer ruimte om zich te focussen op hun eigen ontwikkeling.

Visie

ZOwonen levert passende huisvesting en kwalitatief goede dienstverlening, zodat onze bewoners goed kunnen leven in hun huis en in hun wijk. We ondersteunen onze bewoners in het verbeteren van perspectieven, zelfredzaamheid en participatie in de samenleving. Dat doen we niet alleen, maar samen met andere maatschappelijke organisaties.

Onze koers

Lees hier ons bedrijfsplan. Onze nieuwe strategische koers, onze nieuwe identiteit. Deze is bepaald in een zorgvuldig proces dat we met alle collega’s en met een groot aantal stakeholders en bewoners hebben doorlopen. Samen hebben we de goede richting gevonden, de juiste route op weg naar de juiste bestemming. We zullen hierin koersvast en toch flexibel zijn.

Stamgegevens

Stichting ZOwonen
BTW nummer: NL 0025.76.892.B.01
Banknummer: 28.50.43.900
IBAN nummer: NL04 BNGH 0285 0439 00
BIC nummer: BNGHNL2G
KVK nummer: 14021205

Lees onze algemene voorwaarden bij het verstrekken van opdrachten aan derden.

Bereikbaarheid

We zijn bereikbaar via telefoonnummer (046) 420 96 00 en via e-mail info@zowonen.com.

Adresgegevens

ZOwonen is gevestigd aan de Luxemburgstraat 30 in Sittard-Geleen. Ons postadres is Postbus 13, 6130 AA Sittard.