Janine Godderij nieuwe directeur-bestuurder ZOwonen

Per 1 mei

Met het vertrek van Ton Mans als directeur-bestuurder, per 28 februari, heeft ZOwonen een nieuwe directeur-bestuurder aangesteld. Per 1 mei zet Janine Godderij de ingezette koers van het vastgoedbedrijf met een maatschappelijk doel voort.

De geboren en getogen Limburgse kent, al op jonge leeftijd, een kleurrijke carrière in de volkshuisvesting. Zo werkte ze als Sr. beleidsmedewerker bij Woonpunt om vervolgens haar carrière voort te zetten als Manager Wonen en daarna Directeur Vastgoed bij Wonen Limburg. Momenteel staat ze al ruim 3 jaar aan het roer van Woningstichting de Veste in Ommen. 

“Nao ut zuuje”

Onder haar leiding heeft de Veste zich ontwikkeld van een efficiënte vastgoedbeheerder tot een maatschappelijke volkshuisvester die zijn kwaliteiten en gezonde financiële positie goed weet te bewaken. Met haar overstap naar ZOwonen, een corporatie in Sittard die actief is in de Westelijke Mijnstreek vestigt de van origine Limburgse bestuurder zich weer in Zuidelijk Nederland. Janine Godderij, is 38 jaar oud en geboren in Brunssum en woonachtig in Posterholt.

Tijdelijke waarneming bestuurstaken ZOwonen

In de periode tot 1 mei zal Jos Hekking-Tonnaer, voormalig voorzitter van de Raad van Commissarissen, de bestuurlijke taken bij ZOwonen op zich nemen.