Nieuwe contractpartner groenonderhoud

Rooden Landscape Solutions bv gaat samen met groenonderhoud medewerkers van Vixia B.V. vanaf 1 januari 2017 het groenonderhoud uitvoeren voor ZOwonen.

ZOwonen heeft samen met Vixia B.V. een inkooptraject doorlopen gericht op het selecteren van een professionele groenleverancier die zorg draagt voor het kwalitatief goed onderhouden van de groenvoorziening van de verhuurcomplexen op basis van beeldbestek en die vanuit ketensamenwerking aansluit bij het ontwerpen en inrichten van terreinen gericht op het beheersbaar houden van de exploitatiekosten.

Rooden Landscape Solutions is daarnaast geselecteerd als partner voor Vixia B.V. in het bieden van beschutwerk voor groenonderhoud medewerkers. Vixia B.V. maakt momenteel een transformatie door van een werkbedrijf naar een participatiebedrijf. De nieuwe samenwerkingsvorm past in deze ontwikkeling.

Vanaf februari 2017 kunt u de nieuwe onderhoudsploegen van Rooden Landscape Solutions aan het werk zien en onze bewoners ontvangen eind januari 2017 nog nadere informatie.