Werken bij ZOwonen

Een carrière bij ZOwonen

Onze droom en tevens missie is om als vastgoedbedrijf met een maatschappelijke doelstelling mensen met lage inkomens en kwetsbare personen passende woonruimte te bieden in een leefbare woonomgeving.

Deel jij onze droom en ga je hiervan sprankelen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bij ZOwonen heerst een open en actiegerichte cultuur die staat voor een dialoog tussen management en medewerkers, betrokkenheid bij belangrijke processen, veel tijd besteden aan communicatie, kennisuitwisseling en leren.

Bij ZOwonen werken gemotiveerde medewerkers die plezier hebben in hun werk en goed zijn in wat ze doen. Kort samengevat kennen onze collega’s een hoge mate aan persoonlijk leiderschap. Zij zijn de belangrijkste factor in het succes van ZOwonen.

Daarnaast staan samenwerking en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel evenals de drang om continu te verbeteren en vernieuwen. Samen zorgen we voor een inspirerende werkomgeving waarin we bouwen op vertrouwen en streven naar een excellente werk-privébalans. ZOwonen faciliteert, mobiliseert en waardeert haar medewerkers niet enkel door goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar vooral door het aanbieden van plaats- en tijd onafhankelijk werken en uitgebreide opleidingsmogelijkheden.  

Actuele vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures.