Incassoconsulent

0,67 fte / 24,0 uur

Plaatsingsdatum: 30 januari 2019

Wij zijn ZOwonen.
Onze bewoners zijn voor ons belangrijk en dus vinden wij het bijzonder relevant dat jij hen écht begrijpt. Zodat je van daaruit de belangen van de bewoners en die van ZOwonen en partners in balans brengt en houdt.
Je voelt je bovendien thuis in de Westelijke Mijnstreek en hebt een liefde voor je vak en de volkshuisvesting. We houden bij ZOwonen van aanpakken, van uitdagingen aangaan en vooral ook van mensen die oog hebben voor anderen en het verschil willen maken. Voor ons zijn de 14.000 woningen die we beheren kortom meer dan bakstenen en huurverhogingen. Er wonen mensen. En dus is voor ons is elk huis een thuis. En elke huurder een bewoner. Daar werken we voor. Kom jij bij ons werken?

We zijn voor ons team Leefbaarheid op zoek naar een

Incassoconsulent

(0,67 fte / 24,0 uur)

Als incassoconsulent ben jij het aanspreekpunt voor bewoners, externe samenwerkingspartners en collega’s. Jij hebt de verantwoordelijkheid over een eigen debiteurenportefeuille en jij behandelt alle vorderingen op bewoners van begin tot eind. Je overlegt met bewoners, onderhandelt, correspondeert, rapporteert, stuurt aan en adviseert. Je zoekt altijd naar de beste oplossing voor ZOwonen én de bewoner. Dit vergt maatwerk en het nemen van verantwoordelijkheid. Je gaat op huisbezoek bij bewoners en indien nodig weet jij ook het gesprek te voeren over sociale problematiek. Samenwerken is de sleutel tot succes en vraagt een positieve drive, overtuigingskracht en een proactieve houding. Je werkt intensief samen met je collega’s in het bereiken van de incasso doelstellingen.

Profiel

Voor deze uitdagende en dynamische functie zoeken wij een collega die:

  • Altijd op alle vlakken op zoek is naar ‘beter en efficiënter’;
  • Probleemoplosser is met oog voor de belangen van ZOwonen, de bewoners en de samenwerkingspartners;
  • Beschikt over een mbo+ werk- en denkniveau;
  • Kennis en ervaring heeft met wet- en regelgeving met betrekking tot incasso en debiteuren;
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden heeft;
  • Zelfstandig, klantgericht werkt, initiatief neemt en van aanpakken houdt.

Je definitieve salaris wordt vastgesteld op basis van verwachte bijdragen, opleiding en ervaring en is uiteraard conform de cao Woondiensten.

ZOwonen werkt
We zijn een succesvolle, financieel gezonde woningcorporatie met circa 14.000 sociale huurwoningen. Het overgrote deel van deze woningen is gelegen in de Westelijke Mijnstreek. De woningen die we aanbieden, zijn betaalbaar voor mensen met een beperkt inkomen en geschikt voor kwetsbare groepen die extra aandacht behoeven. Ook de markt waarin wij opereren, is volop in beweging en stelt andere en soms meer flexibele eisen dan vroeger. Die maatschappelijke, demografische en economische ontwikkelingen hebben ons geïnspireerd tot een strategie die een toekomstbestendige basis legt voor onze volkshuisvestelijke doelstelling, waar ook jij invulling aan kunt gaan geven. We bieden kortom een veelzijdige, uitdagende baan bij een dynamische woningcorporatie met oog voor verandering.

Vragen is weten
Bel onze collega’s Ron Steinbusch, teamleider Leefbaarheid of Peter Smeets, Sr. Incassoconsulent als je vragen hebt. Je kunt hen beiden bereiken via ons algemene nummer: 046 420 96 00.

Solliciteer nu!
Ben je enthousiast en wil je solliciteren, mail dan - vóór vrijdag 15 februari - je motivatiebrief en cv naar zowerken@zowonen.com.