Projectregisseur

36 uur per week

Als projectregisseur realiseer jij grotere nieuwbouw & onderhoudsprojecten vanaf de initiatief- tot en met de uitvoeringsfase. Dit betekent dat je zowel feeling hebt met managen, beleidsvorming als ook met projectvoorbereiding en uitvoering. Je bent kritisch in je werk en streeft naar een optimaal resultaat, maar hebt zeker ook humor. Onze bewoners zijn voor ons belangrijk en dus vinden wij het bijzonder relevant dat je hun belangen écht begrijpt en in balans brengt en houdt met de (bedrijfseconomische) belangen van ZOwonen. Je voelt je bovendien thuis in de Westelijke Mijnstreek en hebt een liefde voor je vak en de volkshuisvesting. We houden bij ZOwonen van aanpakken, van uitdagingen aangaan en vooral ook van mensen die oog hebben voor anderen en het verschil willen maken. Voor ons zijn de 14.000 woningen die we beheren kortom meer dan bakstenen en huurverhogingen. Er wonen mensen. En dus is voor ons elk huis een thuis. En elke huurder is een bewoner. Daar werken we voor. Kom jij bij ons werken?

Profiel

Alvorens je start met een nieuwbouw of onderhoudsproject breng je alle fysieke, sociaal maatschappelijke en economische componenten in beeld. Zodra je een goed beeld van de omgeving hebt werk je een concreet vastgoedplan uit, waarbij je ook oog hebt voor onze maatschappelijke opgave. Dit doe je niet alleen, maar samen met onze stakeholders en bouwpartners. Daarnaast analyseer je de juridische en ruimtelijke context van het project en verricht je een financiële haalbaarheidsstudie. Het opstellen van een GREX is bekende materie.

Is je beleidsvorming op orde dan start je met de projectvoorbereiding en uitvoering. Hierin vervul je een adviserende en sturende rol waarbij je geleid wordt door de investeringsbegroting. Bij zowel nieuwbouw als renovatie neem jij de regie over de initiatiefase, breng je de haalbaarheid in kaart en zie je toe op een gedegen contract en correcte uitvoering. Hierbij word je ondersteund door jouw projectteam en dat vraagt om integraal projectmanagement.

Bij de projecten ben jij de spil. De zogenaamde spin in het web die alles weet en wil weten. Je communiceert met bewoners, met gemeenten, adviseurs en met de collega’s binnen de organisatie. Je verduurzaamt ons vastgoed in de breedste zin van het woord. Je volgt de trends en weegt de toepasbaarheid af in relatie tot kwaliteit en kosten.

Je bent secuur in je projectbewaking en resultaatgericht in je coördinatie. Dit zien wij terug in hoe jij plant, bewaakt, budgetteert en oog behoudt voor kwaliteit. Kortom organiseer je effectief en heb je tevens jouw projectadministratie op orde. Je rapporteert aan onze teamleider Edward en je geeft functioneel leiding aan het projectteam en de toezichthoudende opzichters.

Als vertegenwoordiger van ZOwonen ben jij ook het gezicht tijdens de uitvoerende fase en ben je verantwoordelijk voor de begeleiding tot en met de interne en externe opleveringen. Dit vraagt om een empathisch persoon, met sterke communicatieve vaardigheden en een positieve uitstraling.

Wie ben jij?

Voor deze sociale en dynamische functie zoeken wij een collega met de volgende kwaliteiten:

  • HBO+ niveau met bouwkundige opleiding- en werkervaring

 

  • Enkele jaren relevante werkervaring in de vastgoedsector

 

  • Communiceren, samenwerken, innoveren en sturen op resultaat zit in je DNA

 

  • Kennis van planeconomie, vastgoedontwikkeling en projectmanagement

 

  • In het bezit is van rijbewijs B

 

 

Wat bieden wij?

De leukste baan bij een dynamische woningcorporatie met oog voor verandering en omgeving. In beginsel betreft het een dienstbetrekking voor de duur van één jaar. Het definitieve salaris wordt vastgesteld op basis van opleiding en ervaring conform de CAO Woondiensten.

Vragen is weten
Bel onze collega’s Edward Steendam, Teamleider ontwikkeling & planmatig onderhoud of Dominique Nelissen, HRM-adviseur, op als je vragen hebt. Edward bereik je rechtstreeks via 06-20303781 en Dominique via 06-21557370.

Solliciteer nu!
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb je het idee dat jij de projectregisseur bent die wij zoeken? Stuur dan vóór 13 april je cv en motivatie naar zowerken@zowonen.com.