Senior verhuurconsulent

(36 uur)

Als Senior Verhuurconsulent speel jij een belangrijke rol in ons primaire proces. Dagelijks verhuren wij geen huis maar een nieuw thuis. We hebben geen klanten, maar bewoners. Dat geeft aan dat jij je realiseert dat een nieuw thuis een impactvolle gebeurtenis is. Daarom wil jij dat proces soepel en humaan zakelijk laten verlopen. Jij bent het aanspreekpunt voor potentiële bewoners bij het zoeken van een nieuwe woning. Je beantwoordt alle vragen van A tot Z, zorgt voor complete dossiers en schakelt snel tussen diverse werkzaamheden. Je bent daarbij kritisch, maar hebt ook humor. We houden van een knipoog op zijn tijd. Onze bewoners zijn voor ons belangrijk en dus vinden wij het bijzonder relevant dat je hun belangen écht begrijpt en in balans brengt en houdt met de (bedrijfseconomische) belangen van ZOwonen. Je voelt je bovendien thuis in de Westelijke Mijnstreek en hebt een liefde voor je vak en de volkshuisvesting. We houden bij ZOwonen van aanpakken, van uitdagingen aangaan en vooral ook van mensen die oog hebben voor anderen en het verschil willen maken. Voor ons zijn de 14.000 woningen die we beheren kortom meer dan bakstenen en huurverhogingen. Er wonen mensen. En dus is voor ons elk huis een thuis. En elke huurder is een bewoner. Daar werken we voor. Kom jij bij ons werken? Team Verhuur en Bijzondere Verhuur is op zoek naar een enthousiaste Senior verhuurconsulent (36 uur)Senior

Profiel
Als Senior Verhuurconsulent ben je met jouw team samen verantwoordelijk voor een zorgvuldige en humaan zakelijke bediening van woningzoekenden. Het matchen van woningzoekenden met een passende woning is jouw dagelijkse uitdaging. Je bent daarbij in staat om individuele situaties te analyseren en te voorzien van een professionele oplossing. Het spanningsveld is enerzijds het wettelijke kader en anderzijds de tevredenheid van onze bewoners. Hier weet jij professioneel en creatief mee om te gaan.

Onze doelgroep is breed en wij vinden het belangrijk dat je beschikt over empatisch vermogen en uitzonderlijke communicatie skills. Mensen vinden het prettig om in verbinding te staan met jou en voelen zich gehoord en begrepen. Dit gaat niet ten koste van je eigen identiteit en zien we terug in jouw eigenzinnigheid en eigen mening. Samen creëren blijft uiteraard ons uitgangspunt.

Je hebt een goed gevoel voor bedrijfsmatige aspecten en processen. Dit maakt dat jij alert bent op onnodige huurderving en optimale bewonerstevredenheid. Je initieert zelf acties om onze processen elke dag een stukje beter te maken en bewoners meer tevreden. Redeneren vanuit integraliteit en het creëren van een soepel proces voor bewoners en woningzoekenden is een van jouw specialiteiten.

Wie ben jij
Voor deze sociale en dynamische functie zoeken wij een collega met de volgende kwaliteiten:

  • HBO werk- en opleidingsniveau
  • Enkele jaren relevante werkervaring in het sociale domein
  • Eigenzinnig, humaan zakelijk en een createur van origine
  • Affiniteit met huurrecht en passend toewijzen volgens overheidsregels
  • In het bezit is van rijbewijs B

Wat bieden wij
De leukste baan bij een dynamische woningcorporatie met oog voor verandering en omgeving. In beginsel betreft het een dienstbetrekking voor de duur van een jaar. Het definitieve salaris wordt vastgesteld op basis van opleiding en ervaring conform de CAO Woondiensten.


Vragen is weten
Bel onze collega Dominique Nelissen, HRM-adviseur, op als je vragen hebt. Je kunt haar bereiken via ons algemene nummer 046 – 420 9600.


Solliciteer nu!
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb je het idee dat jij de verhuurconsulent bent die wij zoeken? Stuur dan voor 21 november je cv en motivatie naar zowerken@zowonen.com. De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 27 november.