Brunssum

Brunssum biedt een prettige woon- en werkomgeving. De bebouwing is ruim, de groenvoorziening royaal, dankzij parken, pleinen en goed onderhouden straten waarvan vele als 30-kilometerzone zijn ingericht. De gemeente kent verder een bloeiend gemeenschapsleven: vele honderden verenigingen zijn hier actief op het gebied van sport en cultuur.

Brunssum

Brunssum is een kerngezonde gemeente met ongeveer 30.000 inwoners en een verzorgingsgebied (op het gebied van onderwijs, recreatie, cultuur, gezondheidszorg en koophandel) van ruim 60.000 inwoners. In de gemeente zijn tal van scholen gevestigd voor basis-, voortgezet-, middelbaar-, voorbereidend wetenschappelijk-, nijverheids- en bijzonder onderwijs. Ook telt Brunssum een muziekschool en een internationale scholengemeenschap.

Treebeek

Treebeek is een woonwijk in Brunssum. De wijk heeft verschillende basisscholen, kerken, restaurants en voorzieningen. Ook vind je twee peuterspeelzalen in de buurt. Treebeek heeft een winkelstraat met een redelijk aanbod. Wij bieden in deze wijk een beperkt aantal woningen aan. Deze worden verkocht bij opzegging van de huur.