Limbricht en omgeving

Limbricht heeft een dorpse en landelijke uitstraling en ligt aan de rand van natuurgebied Graetheide en het Limbrichterbos. Het ligt dicht bij uitvalswegen. Limbricht kent een groot actief verenigingsleven en is zeer kindvriendelijk.

Voorzieningen
Voor de dagelijkse boodschappen kun je naar Sittard of Born. Er zijn eengezinswoningen, appartementen, seniorenwoningen en zorgwoningen te huur.

Guttecoven

Guttecoven is een klein dorp en ligt in het landelijk gebied aan de rand van natuurgebied Graetheide. Je woont er heerlijk rustig. Het is een hechte gemeenschap met een actief verenigingsleven.

Voorzieningen
Er is een gemeenschapshuis en een buurtwinkel. Voor de verdere boodschappen ben je aangewezen op de winkelcentra van Born, Limbrichterveld of Geleen. In Guttecoven liggen eengezinswoningen, appartementen, seniorenwoningen.

Einighausen

Het dorp heeft een landelijke uitstraling en ligt aan de uitvalsweg richting Sittard, Geleen of de snelweg. Einighausen is een hechte gemeenschap met een groot actief verenigingsleven.

Voorzieningen
Voor de dagelijkse boodschappen ben je aangewezen op de winkelcentra in Born, Sittard of Geleen. Aan de rand ligt een basisschool waar ook de kinderen van Guttecoven gebruik van maken. In Einighausen kun je eengezinswoningen, appartementen, seniorenwoningen en duplexwoningen huren.