Strik nu je woning om oud in te worden

Veel mensen wonen in een woning die niet toekomstbestendig is. Bijvoorbeeld omdat de woning meer verdiepingen heeft zonder lift. Om ook in de toekomst in een passende woning te wonen, is het belangrijk dat ouderen zich inschrijven bij Thuis in Limburg. Inschrijfduur is namelijk heel belangrijk voor het krijgen van een nieuwe, passende woning.

Verreweg de meeste woningen worden toegewezen op basis van inschrijfduur. Hoe eerder je een inschrijving doet, hoe meer inschrijfduur je opbouwt en hoe meer kans je straks hebt op een passende woning die aan jouw wensen voldoet. In veel regio’s is de druk op de woningmarkt groot, ook in Limburg. Er is erg veel vraag en maar weinig aanbod. Dat betekent lange wachttijden (± 5 jaar) voor een passende woning in populaire buurten en woongebouwen. Het is daarom zo belangrijk dat je nu al inschrijfduur opbouwt.

Inschrijven is gratis, vrijblijvend en zo gedaan. Klik hier om je meteen in te schrijven bij Thuis in Limburg. Na de inschrijving hoef je verder niets te doen. Je onderneemt pas actie als je aan verhuizen toe bent. Tot die tijd moet je wel elk jaar de inschrijving verlengen. Hiervan krijg je automatisch bericht.