ZO werk ik

Dienstverlening in Coronatijd

Op deze pagina houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen van het Coronavirus en onze manier van werken. Anders dan we zouden willen, moeten ook wij aanpassingen doen. Daarbij proberen we je steeds opnieuw zo goed mogelijk te helpen. Misschien niet op de manier die je van ons gewend bent, maar in geen enkele situatie met minder aandacht voor jou! Bedankt alvast voor je begrip en heel veel gezondheid!

Aangepaste dienstverlening per 15 december 2020

Bezoek aan ons kantoor
Door de nieuwe maatregelen van de overheid is ons kantoor vanaf woensdag 29 september 2020 gesloten. Uiteraard staan onze medewerkers aan de telefoon (046 - 420 96 00) of via e-mail (info@zowonen.com) voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Persoonlijk contact met onze medewerkers
Onze medewerkers werken vanuit thuis. Ze bellen of e-mailen daarom in de meeste gevallen met je. Als het echt niet anders kan, komen ze naar je toe. Zij houden dan rekening met de richtlijnen van het RIVM. Dat verwachten wij dan ook van jou. Ook dragen ze voortaan een mondkapje. Ook dat verwachten wij van jou. Komt een medewerker bij je thuis, dan vragen wij jou om met max. 2 personen te zijn.

Reparaties
Wil je een reparatie melden? Dat kan op de gebruikelijke manier, via deze website of je belt ons. De aannemer bepaalt samen met jou wanneer hij je reparatie gaat uitvoeren. Is het niet dringend, dan komt hij pas na 19 januari bij je langs. Heb je een spoedreparatie? dan wordt die natuurlijk zo snel mogelijk opgelost.

Huur opzeggen
Ga je de huur opzeggen? Dan zijn er een aantal contactmomenten met onze opzichter. We bellen je op om je verhuizing helemaal door te spreken en afspraken te maken die voor jou en voor ons het beste zijn. Ieders gezondheid staat voorop!

Reageren op woningen
De verhuur van woningen gaat gewoon door. We plannen echter geen groepsbezichtigingen. Hiervoor in de plaats hebben we een andere manier gevonden om je de woning te laten zien waarop je gereageerd hebt. Na je reactie op een woning hoor je meer hierover.
Heb je vragen over de documenten die je moet aanleveren bij een reactie? Bel ons dan, onze medewerkers leggen je graag uit wat we nodig hebben. Stuur de documenten het liefst per e-mail naar ons toe via info@zowonen.com.

Woningruil
Aanvragen voor woningruil nemen wij tot 1 juli 2021 niet in behandeling. Bij een woningruil is er teveel contact tussen oude en nieuwe bewoners en medewerkers van ZOwonen.

Minder inkomen
Heb je door de Coronacrisis een terugval in je inkomen waardoor je problemen hebt met huur betalen? En heb je een attest van je werkgever waaruit blijkt dat je tijdelijk minder inkomen hebt? Aarzel niet en neem contact op met een van onze Financieel coaches. Ze zoeken graag samen met jou naar een oplossing. Ze zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar op (046) 420 96 00 tussen 9.30 en 12.30 uur.

Wat kun jij doen?

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Hoest of nies in je elleboog.
  • Was regelmatig je handen met zeep of desinfectiemiddel.
  • Draag een mondkapje in openbare ruimten en bij contact met onze medewerkers.
  • Blijf vriendelijk naar elkaar, juist nu!
  • Houd meer rekening met elkaar én ben verdraagzaam naar elkaar. Voor iedereen is het lastig om zoveel binnen te zijn.
  • Help je buren met een boodschap of een praatje aan de telefoon.
  • Blijf kalm en let goed op elkaar.

Alleen samen kunnen we strijden tegen het Coronavirus!

Meer weten over het Coronavirus?

Op RIVM.nl lees je ieder moment de laatste ontwikkelingen. Via NOS.nl kun je het laatste nieuws over de landelijke maatregelen volgen. Het is goed hiervan op de hoogte te blijven, maar voorkom dat je alleen met negatieve prikkels bezig bent. Zorg ook voor positieve momenten voor jezelf!