ZO werk ik

Dienstverlening in Coronatijd

Op deze pagina houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen van het Coronavirus en onze manier van werken. Anders dan we zouden willen, moeten ook wij aanpassingen doen. Daarbij proberen we je steeds opnieuw zo goed mogelijk te helpen. Misschien niet op de manier die je van ons gewend bent, maar in geen enkele situatie met minder aandacht voor jou! Bedankt alvast voor je begrip en heel veel gezondheid!

Persoonlijk contact met onze medewerkers
De meeste medewerkers werken vanuit thuis. Ze bellen of e-mailen daarom in de meeste gevallen met je. Als het echt niet anders kan, komen ze naar je toe. Zij houden dan rekening met de richtlijnen van het RIVM. Dat verwachten wij dan ook van jou. Komt een medewerker bij je thuis, dan vragen wij jou om met max. 2 personen te zijn.

Reparaties
Wil je een reparatie melden? Dat kan op de gebruikelijke manier, via deze website of je belt ons. De aannemer bepaalt samen met jou wanneer hij je reparatie gaat uitvoeren. Heb je een spoedreparatie? dan wordt die natuurlijk zo snel mogelijk opgelost.

Huur opzeggen
Ga je de huur opzeggen? Dan zijn er een aantal contactmomenten met onze opzichter. We bellen je op om je verhuizing helemaal door te spreken en afspraken te maken die voor jou en voor ons het beste zijn. Ieders gezondheid staat voorop!

Wat kun jij doen?

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Hoest of nies in je elleboog.
  • Was regelmatig je handen met zeep of desinfectiemiddel.
  • Draag een mondkapje in openbare ruimten en bij contact met onze medewerkers.
  • Blijf vriendelijk naar elkaar, juist nu!
  • Houd meer rekening met elkaar én ben verdraagzaam naar elkaar. Voor iedereen is het lastig om zoveel binnen te zijn.
  • Help je buren met een boodschap of een praatje aan de telefoon.
  • Blijf kalm en let goed op elkaar.

Alleen samen kunnen we strijden tegen het Coronavirus!

Meer weten over het Coronavirus?

Op RIVM.nl lees je ieder moment de laatste ontwikkelingen. Via NOS.nl kun je het laatste nieuws over de landelijke maatregelen volgen. Het is goed hiervan op de hoogte te blijven, maar voorkom dat je alleen met negatieve prikkels bezig bent. Zorg ook voor positieve momenten voor jezelf!