ZO werk ik

Dienstverlening in Coronatijd

Op deze pagina houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen van het Coronavirus en onze manier van werken. Anders dan we zouden willen, moeten ook wij aanpassingen doen. Daarbij proberen we je steeds opnieuw zo goed mogelijk te helpen. Misschien niet op de manier die je van ons gewend bent, maar in geen enkele situatie met minder aandacht voor jou! Bedankt alvast voor je begrip en heel veel gezondheid!

Aangepaste dienstverlening

Bezoek aan ons kantoor
Vanaf 1 juli openen we ons kantoor weer. Echter alleen op afspraak! Wilt u langskomen, bel dan eerst via (046) 420 96 00 voor het maken van een afspraak. Onze huismeesterskantoren openen geleidelijk aan weer hun deuren. Uiteraard houden we hier rekening met de richtlijnen van het RIVM. U toch ook?

Persoonlijk contact met onze medewerkers
Onze medewerkers werken nog veel vanuit thuis. Ze bellen of e-mailen daarom in de meeste gevallen met je. Als het echt niet anders kan, komen ze naar je toe of nodigen ze je uit om naar kantoor te komen. Ook dan houden zij rekening met de richtlijnen van het RIVM.

Reparaties
Wil je een reparatie melden? Dat kan op de gebruikelijke manier, via deze website of je belt ons. De aannemer bepaalt samen met jou wanneer hij je reparatie gaat uitvoeren. Heb je een spoedreparatie? Die wordt natuurlijk zo snel mogelijk opgelost.
In de aanleunwoningen die in directe verbinding staan met een woon-/zorgcentrum voeren wij alleen nog spoedreparaties uit.

Huur opzeggen
Ga je de huur opzeggen? Dan zijn er een aantal contactmomenten met onze opzichter. We bellen je op om je verhuizing helemaal door te spreken en afspraken te maken die voor jou en voor ons het beste zijn. Ieders gezondheid staat voorop!

Reageren op woningen
De verhuur van woningen gaat gewoon door. We plannen echter geen groepsbezichtigingen. Hiervoor in de plaats hebben we een andere manier gevonden om je de woning te laten zien waarop je gereageerd hebt. Na je reactie op een woning hoor je meer hierover.
Heb je vragen over de documenten die je moet aanleveren bij een reactie? Bel ons dan, onze medewerkers leggen je graag uit wat we nodig hebben. Stuur de documenten het liefst per e-mail naar ons toe via info@zowonen.com.

Woningruil
Aanvragen voor woningruil nemen wij voorlopig niet in behandeling. Bij een woningruil is er teveel contact tussen oude en nieuwe bewoners en medewerkers van ZOwonen.

Minder inkomen
Heb je door de Coronacrisis een terugval in je inkomen waardoor je problemen hebt met huur betalen? En heb je een attest van je werkgever waaruit blijkt dat je tijdelijk minder inkomen hebt? Aarzel niet en neem contact op met een van onze Financieel coaches. Ze zoeken graag samen met jou naar een oplossing. Ze zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar op (046) 420 96 00 tussen 9.30 en 12.30 uur.

Wat kun jij doen?

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar en hoest of nies in je elleboog.
  • Was regelmatig je handen met zeep of desinfectiemiddel.
  • Blijf vriendelijk naar elkaar, juist nu!
  • Houd meer rekening met elkaar én ben verdraagzaam naar elkaar.Voor iedereen is het lastig om zoveel binnen te zijn.
  • Help je buren met een boodschap of een praatje aan de telefoon.
  • Blijf kalm en let goed op elkaar.

Meer weten over het Coronavirus?

Op RIVM.nl lees je ieder moment de laatste ontwikkelingen. Via NOS.nl kun je het laatste nieuws over de landelijke maatregelen volgen. Het is goed hiervan op de hoogte te blijven, maar voorkom dat je alleen met negatieve prikkels bezig bent. Zorg ook voor positieve momenten voor jezelf!