Huurdersorganisaties

Bewonersraad ZOwonen (gem. Beekdaelen)

De Bewonersraad is een onafhankelijke organisatie van en voor huurders die de belangen behartigt van de huurders van ZOwonen in Schinnen, Sweikhuizen, Puth, Oirsbeek, Amstenrade, Doenrade, Bingelrade, Merkelbeek, Jabeek en Brunssum.

Doelstelling van de Bewonersraad

De Bewonersraad werkt actief aan het vergroten van de invloed van huurders/bewoners op de eigen woonsituatie. De Bewonersraad wil die doelstelling bereiken door regelmatig overleg met het Bestuur van ZOwonen over ontwikkelingen op het vlak van de volkshuisvesting, het geven van adviezen en adviseren van de huurders over uiteenlopende onderwerpen.

  • Om verzoeken en klachten van huurders zo efficiĆ«nt mogelijk te kunnen behandelen is het uiteraard belangrijk dat de huurder de klachten (of een verzoek) al met de woningstichting heeft besproken. Schrijf ons een kort briefje (een postzegel is niet nodig) met vermelding van uw woonadres en telefoonnummer naar Stichting Bewonersraad. Wij nemen dan contact op.
  • De huurders/bewoners kunnen kennis nemen van het jaarverslag en activiteiten van de Bewonersraad.
  • De huurders/bewoners ontvangen van de Bewonersraad gedurende het jaar uitgebreide informatie over de huurverhoging en over tal van andere onderwerpen.
  • Wanneer je naar aanleiding van deze korte informatie wil reageren of wanneer je meer informatie wilt hebben over de bewonersraad, dan kun je met ons contact opnemen via onderstaande adressen.

Bestuur

Voorzitter: Huub Aretz

Contact

  • stichtingbewonersraad@kpnmail.nl
  • Postadres voor bewoners: Bewonersraad ZOwonen, Antwoordnummer 10302, 6365 XV Schinnen (postzegel niet nodig)
  • Zakelijk postadres: Bewonersraad ZOwonen, Postbus 71, 6365 ZH Schinnen