Huuraanbod

Alardstraat 28

Sittard
€ 462,17 p/m Totale huurprijs: € 467,75 Reageer via Thuis in Limburg

Over de woning

Beschikbaar per medio oktober 2021
Verdieping 1e verdieping
Aantal slaapkamers 2
Oppervlakte slaapkamers 15 en 11 m2
Oppervlakte woonkamer 20 m2
Balkon Ja

Kosten per maand

Netto huur € 462,17
Totaal per maand € 467,75
Huurtoeslag Maak hier een proefberekening huurtoeslag.

Beschrijving

* Leuke bovenwoning in de wijk Kemperkoul
* Dichtbij voorzieningen
* 2 slaapkamers

Beschikbaarheid
De vermelde datum is een schatting. Door onverwachte omstandigheden kan het verhuur klaar maken van de woning korter dan wel langer duren.

Plattegrond
De bijgevoegde plattegrond kan afwijken van de huidige situatie in de woning, door een woning later te bezichtigen kan je de werkelijk situatie zelf bekijken.
[ alleen van toepassing bij directe huur woning ]
Eerste reageerder
LET OP! Deze woning is gepubliceerd als "Eerste reageerder" model. Wanneer je reageert op deze woning dienen alle gevraagde documenten bij het moment van reageren online te staan in Thuis in Limburg. Wanneer niet alle documenten online staan, wordt je reactie niet in behandeling genomen.


Documenten klaarzetten
Verzamel onderstaande gegevens en documenten* alvast en zet ze klaar in het onderdeel ‘Mijn documenten’ van Thuis in Limburg (ook van een eventuele mede-inschrijver). Deze zijn nodig om te beoordelen of de woning past bij het inkomen en de gezinssituatie. Als de documenten klaar staan, is een eventuele woningtoewijzing sneller geregeld!

  • Loonstroken, uitkeringsstroken van de laatste 3 maanden of het meest recente pensioenoverzicht (geen bankafschriften)
  • Inkomensverklaring (IB60) van de Belastingdienst; de meest recente is te downloaden via www.belastingdienst.nl of via 0800-0543 op te vragen.
  • Uittreksel BRP (BasisRegistratie Personen) dat niet ouder is dan 6 maanden, waarop je adreshistorie is te zien. Dit kan (online) aangevraagd worden bij de gemeente of printen via www.mijnoverheid.nl. Als je huurt bij ZOwonen is dat niet nodig.
  • Verhuurdersverklaring van je huidige verhuurder, of een verkoopovereenkomst van je koopwoning die niet ouder is dan 3 maanden. Als je huurt bij ZOwonen is dat niet nodig.
  • Akkoord van bewindvoering of budgetbeheer (indien van toepassing).
*Deze hebben we nodig om een woning aan je te kunnen toewijzen. Maak je BSN nummer overal onleesbaar voordat je het bestand gaat uploaden

 

Geïnteresseerd?

 
Reageer via Thuis in Limburg