Huuraanbod

Dr. Nolenslaan 17-III

Sittard
€ 427,43 p/m Totale huurprijs: € 568,81 Reageer via Thuis in Limburg

Over de woning

Beschikbaar per medio januari 2022
Verdieping 3e verdieping
Aantal slaapkamers 3
Oppervlakte slaapkamers 11, 7 en 7 m2
Oppervlakte woonkamer 21 m2

Kosten per maand

Netto huur € 427,43
Totaal per maand € 568,81
Huurtoeslag Maak hier een proefberekening huurtoeslag.

Beschrijving

Over de woning

  • Ruim appartement met 3 slaapkamers
  • Op loopafstand van het stadscentrum
  • Gratis parkeren
Dit ruime appartement beschikt over een woonkamer een gesloten keuken, 3 slaapkamers, een balkon en een berging. De woning ligt op loopafstand van het centrum van Sittard.

Overnames
De huidige huurder biedt een aantal zaken te overname aan:
  • Novilon in de gehele woning
  • Keukenaparatuur
Beschikbaarheid
De vermelde datum is een schatting. Door onverwachte omstandigheden kan het verhuurklaar maken van de woning zowel korter als langer duren.

Plattegrond
De bijgevoegde plattegrond kan afwijken van de huidige situatie in de woning. Door de woning later te bezichtigen kun je de werkelijk situatie zelf bekijken.

Documenten klaarzetten
Verzamel onderstaande gegevens en documenten* alvast en zet ze klaar in het onderdeel ‘Mijn documenten’ van Thuis in Limburg (ook van een eventuele mede-inschrijver). Deze zijn nodig om te beoordelen of de woning past bij het inkomen en de gezinssituatie. Als de documenten klaar staan, is een eventuele woningtoewijzing sneller geregeld!
  • Loonstroken of uitkeringsstroken van de laatste 3 maanden. Als je AOW en eventueel pensioen hebt: de meest recente jaaropgave (geen bankafschriften).
  • Inkomensverklaring (IB60) van de Belastingdienst; de meest recente is te downloaden via www.belastingdienst.nl of via 0800-0543 op te vragen.
  • Uittreksel BRP (BasisRegistratie Personen) waarop adreshistorie is te zien, deze mag niet ouder zijn dan 6 maanden. Dit kan (online) aangevraagd worden bij de gemeente of printen via www.mijnoverheid.nl. Als je huurt bij ZOwonen is dat niet nodig.
  • Verhuurdersverklaring(en) van de afgelopen 5 jaar, deze mag niet ouder zijn dan 3 maanden. Als je huurt bij ZOwonen is dat niet nodig. Heb je een koopwoning; ontvangen we graag de verkoopovereenkomst hiervan.
  • Akkoord van bewindvoering of budgetbeheer (indien van toepassing).
*Deze hebben we nodig om een woning aan je te kunnen toewijzen. Maak je BSN-nummer, bankrekeningnummer en personeelsnummer overal onleesbaar voordat je het bestand gaat uploaden.

 

Geïnteresseerd?

 
Reageer via Thuis in Limburg