Huuraanbod

Herenhof 14

Geleen
€ 900,00 p/m Totale huurprijs: € 966,48 Reageer via Thuis in Limburg

Over de woning

Beschikbaar per eind juni 2023
Verdieping 2e verdieping
Aantal slaapkamers 2
Oppervlakte slaapkamers 21 en 10 m2
Oppervlakte woonkamer 59 m2
Balkon Ja

Kosten per maand

Netto huur € 900,00
Totaal per maand € 966,48

Beschrijving

Plattegrond
De bijgevoegde plattegrond kan afwijken van de huidige situatie in de woning, door een woning later te bezichtigen kan je de werkelijk situatie zelf bekijken.

Voorwaarden:

  • Gezinsinkomen minimaal € 54.000 óf
  • inkomen vanaf € 33.000 met voldoende eigen vermogen (bewijs nodig)


Documenten klaarzetten
Verzamel onderstaande gegevens en documenten* alvast en zet ze klaar in het onderdeel ‘Mijn documenten’ van Thuis in Limburg (ook van een eventuele mede-inschrijver). Deze zijn nodig om te beoordelen of de woning past bij het inkomen en de gezinssituatie. Als de documenten klaar staan, is een eventuele woningtoewijzing sneller geregeld!
  • Loonstroken of uitkeringsstroken van de laatste 3 maanden. Als je AOW en eventueel pensioen hebt: de meest recente jaaropgave (geen bankafschriften).
  • Inkomensverklaring (IB60) van de Belastingdienst; de meest recente is te downloaden via www.belastingdienst.nl of via 0800-0543 op te vragen.
  • Uittreksel BRP (BasisRegistratie Personen) waarop adreshistorie is te zien, deze mag niet ouder zijn dan 6 maanden. Dit kan (online) aangevraagd worden bij de gemeente of printen via www.mijnoverheid.nl. Als je huurt bij ZOwonen is dat niet nodig.
  • Verhuurdersverklaring(en) van de afgelopen 5 jaar, deze mag niet ouder zijn dan 3 maanden. Als je huurt bij ZOwonen is dat niet nodig. Heb je een koopwoning; ontvangen we graag de verkoopovereenkomst hiervan.
*Deze hebben we nodig om een woning aan je te kunnen toewijzen. Maak je BSN-nummer, bankrekeningnummer en personeelsnummer overal onleesbaar voordat je het bestand gaat uploaden.


Appartement wordt verhuurd met parkeerplaats. Voor deze parkeerplaats betaal je € 49,00 extra.

 

Geïnteresseerd?

 
Reageer via Thuis in Limburg