Huuraanbod

Molenstraat 96

Beek

Over de woning

Beschikbaar per eind september 2020
Verdieping 1e verdieping
Aantal slaapkamers 1
Oppervlakte slaapkamers 11,6 m2
Oppervlakte woonkamer 22 m2
Balkon Ja

Kosten per maand

Netto huur € 520,77
Totaal per maand € 678,81

Beschrijving

Nabij het centrum van Beek ligt deze gezellige zorgwoning. De woning is recent voorzien van nieuwe keuken en badkamer.
Ook staat deze woning aan de Molenstraat in rechtstreekse verbinding de het zorgcomplex Om de Toren, middels een overdekte loopbrug. Voor een snelle boodschap is de supermarkt op loopafstand. Kortom zorgeloos wonen in Beek met verschillende voorzieningen binnen handbereik.

Beschikbaarheid

De vermelde datum is een schatting. Door onverwachte omstandigheden kan het verhuur klaar maken van de woning langer duren.

Plattegrond
De bijgevoegde plattegrond kan afwijken van de huidige situatie in de woning, door een woning later te bezichtigen kan je de werkelijk situatie zelf bekijken.

Documenten klaarzetten
Verzamel onderstaande gegevens en documenten* alvast en zet ze klaar in het onderdeel ‘Mijn documenten’ van Thuis in Limburg (ook van een eventuele mede-inschrijver). Deze zijn nodig om te beoordelen of de woning past bij het inkomen en de gezinssituatie. Als de documenten klaar staan, is een eventuele woningtoewijzing sneller geregeld!

  • Loonstroken, uitkeringsstroken of een pensioenoverzicht van de laatste 3 maanden (geen bankafschriften)
  • Inkomensverklaring (IB60) van de Belastingdienst; de meest recente is te downloaden via www.belastingdienst.nl of via 0800-0543 op te vragen.
  • Uittreksel BRP (BasisRegistratie Personen) dat niet ouder is dan 6 maanden, waarop je adreshistorie is te zien. Dit kan (online) aangevraagd worden bij de gemeente of printen via www.mijnoverheid.nl. Als je huurt bij ZOwonen is dat niet nodig.
  • Verhuurdersverklaring van je huidige verhuurder, of een verkoopovereenkomst van je koopwoning die niet ouder is dan 3 maanden. Als je huurt bij ZOwonen is dat niet nodig.
  • Akkoord van bewindvoering of budgetbeheer (indien van toepassing).
*Deze hebben we nodig om een woning aan je te kunnen toewijzen. Maak je BSN nummer overal onleesbaar voordat je het bestand gaat uploaden.

 

Geïnteresseerd?

 
Reageer via Thuis in Limburg