Huuraanbod

President Kennedysingel 10-2

Sittard
€ 800,00 p/m Totale huurprijs: € 848,24 Reageer via Thuis in Limburg

Over de woning

Beschikbaar per medio november 2021
Verdieping 1e verdieping
Aantal slaapkamers 2
Oppervlakte slaapkamers 16 en 12 m2
Oppervlakte woonkamer 31 m2
Balkon Ja

Kosten per maand

Netto huur € 800,00
Totaal per maand € 848,24

Beschrijving

Geliberaliseerde huurprijs
Minimaal vereist bruto jaarinkomen bedraagt € 44.655
Heb je een bruto jaarinkomen tussen € 33.000 en € 44.654 kun je reageren als je beschikt over aantoonbaar eigen vermogen.

Documenten klaarzetten
Verzamel onderstaande gegevens en documenten* alvast en zet ze klaar in het onderdeel ‘Mijn documenten’ van Thuis in Limburg (ook van een eventuele mede-inschrijver). Deze zijn nodig om te beoordelen of de woning past bij het inkomen en de gezinssituatie. Als de documenten klaar staan, is een eventuele woningtoewijzing sneller geregeld!

  • Loonstroken, uitkeringsstroken of een pensioenoverzicht van de laatste 3 maanden (geen bankafschriften)
  • Inkomensverklaring (IB60) van de Belastingdienst; de meest recente is te downloaden via www.belastingdienst.nl of via 0800-0543 op te vragen.
  • Uittreksel BRP (BasisRegistratie Personen) dat niet ouder is dan 6 maanden, waarop je adreshistorie is te zien. Dit kan (online) aangevraagd worden bij de gemeente of printen via www.mijnoverheid.nl. Als je huurt bij ZOwonen is dat niet nodig.
  • Verhuurdersverklaring van je huidige verhuurder, of een verkoopovereenkomst van je koopwoning die niet ouder is dan 3 maanden. Als je huurt bij ZOwonen is dat niet nodig.
*Deze hebben we nodig om een woning aan je te kunnen toewijzen. Maak je BSN nummer overal onleesbaar voordat je het bestand gaat uploaden.

 

Geïnteresseerd?

 
Reageer via Thuis in Limburg