Huuraanbod

President Kennedysingel 31

Sittard

Over de woning

Beschikbaar per medio september 2020
Verdieping 1e verdieping
Aantal slaapkamers 2
Oppervlakte slaapkamers 23,2 en 12,7 m2
Oppervlakte woonkamer 41 m2
Balkon Ja

Kosten per maand

Netto huur € 850,00
Totaal per maand € 922,88

Beschrijving

Geliberaliseerde huurprijs
Minimaal vereist bruto jaarinkomen bedraagt € 43.574.
Heb je een bruto jaarinkomen tussen € 32.000 en € 43.573 kun je reageren als je beschikt over aantoonbaar eigen vermogen.

Beschikbaarheid
De vermelde datum is een schatting. Door onverwachte omstandigheden kan het verhuur klaar maken van de woning langer duren.

Documenten klaarzetten
Verzamel onderstaande gegevens en documenten* alvast en zet ze klaar in het onderdeel ‘Mijn documenten’ van Thuis in Limburg (ook van een eventuele mede-inschrijver). Deze zijn nodig om te beoordelen of de woning past bij het inkomen en de gezinssituatie. Als de documenten klaar staan, is een eventuele woningtoewijzing sneller geregeld!

  • Loonstroken, uitkeringsstroken of een pensioenoverzicht van de laatste 3 maanden (geen bankafschriften)
  • Inkomensverklaring (IB60) van de Belastingdienst; de meest recente is te downloaden via www.belastingdienst.nl of via 0800-0543 op te vragen.
  • Uittreksel BRP (BasisRegistratie Personen) dat niet ouder is dan 6 maanden, waarop je adreshistorie is te zien. Dit kan (online) aangevraagd worden bij de gemeente of printen via www.mijnoverheid.nl. Als je huurt bij ZOwonen is dat niet nodig.
  • Verhuurdersverklaring van je huidige verhuurder, of een verkoopovereenkomst van je koopwoning die niet ouder is dan 3 maanden. Als je huurt bij ZOwonen is dat niet nodig.

 

Geïnteresseerd?

 
Reageer via Thuis in Limburg