Huuraanbod

President Kennedysingel 8-17

Sittard
€ 800,00 p/m Totale huurprijs: € 845,24 Reageer via Thuis in Limburg

Over de woning

Beschikbaar per begin januari 2023
Verdieping 5e verdieping
Aantal slaapkamers 2
Oppervlakte slaapkamers 14 en 11 m2
Oppervlakte woonkamer 35 m2
Balkon Ja

Kosten per maand

Netto huur € 800,00
Totaal per maand € 845,24

Beschrijving

* Mooi stadsappartement in centrum Sittard
* Centraal gelegen bij uitvalswegen en voorzieningen

Beschikbaarheid
De vermelde datum is een schatting. Door onverwachte omstandigheden kan het verhuur klaar maken van de woning korter dan wel langer duren.

Plattegrond
De bijgevoegde plattegrond kan afwijken van de huidige situatie in de woning, door een woning later te bezichtigen kan je de werkelijk situatie zelf bekijken.

Voorwaarden:

  • Gezinsinkomen minimaal € 45.014 óf
  • inkomen vanaf € 33.000 met voldoende eigen vermogen (bewijs nodig)


Documenten klaarzetten
Verzamel onderstaande gegevens en documenten* alvast en zet ze klaar in het onderdeel ‘Mijn documenten’ van Thuis in Limburg (ook van een eventuele mede-inschrijver). Deze zijn nodig om te beoordelen of de woning past bij het inkomen en de gezinssituatie. Als de documenten klaar staan, is een eventuele woningtoewijzing sneller geregeld!
  • Loonstroken of uitkeringsstroken van de laatste 3 maanden. Als je AOW en eventueel pensioen hebt: de meest recente jaaropgave (geen bankafschriften).
  • Inkomensverklaring (IB60) van de Belastingdienst; de meest recente is te downloaden via www.belastingdienst.nl of via 0800-0543 op te vragen.
  • Uittreksel BRP (BasisRegistratie Personen) waarop adreshistorie is te zien, deze mag niet ouder zijn dan 6 maanden. Dit kan (online) aangevraagd worden bij de gemeente of printen via www.mijnoverheid.nl. Als je huurt bij ZOwonen is dat niet nodig.
  • Verhuurdersverklaring(en) van de afgelopen 5 jaar, deze mag niet ouder zijn dan 3 maanden. Als je huurt bij ZOwonen is dat niet nodig. Heb je een koopwoning; ontvangen we graag de verkoopovereenkomst hiervan.
*Deze hebben we nodig om een woning aan je te kunnen toewijzen. Maak je BSN-nummer, bankrekeningnummer en personeelsnummer overal onleesbaar voordat je het bestand gaat uploaden.
 

Geïnteresseerd?

 
Reageer via Thuis in Limburg