Huuraanbod

Waleweinstaete 1

Sittard
€ 875,00 p/m Totale huurprijs: € 922,63 Reageer via Thuis in Limburg

Over de woning

Beschikbaar per begin juli 2021
Verdieping Begane grond
Aantal slaapkamers 2
Oppervlakte slaapkamers 14 en 7 m2
Oppervlakte woonkamer 19 m2
Balkon Ja

Kosten per maand

Netto huur € 875,00
Totaal per maand € 922,63

Beschrijving

Geliberaliseerde huurprijs
Minimaal vereist bruto jaarinkomen bedraagt € 44.655,.
Heb je een bruto jaarinkomen tussen € 33.000 en € 44.655, kun je reageren als je beschikt over aantoonbaar eigen vermogen.

Documenten klaarzetten
Verzamel onderstaande gegevens en documenten* alvast en zet ze klaar in het onderdeel ‘Mijn documenten’ van Thuis in Limburg (ook van een eventuele mede-inschrijver). Deze zijn nodig om te beoordelen of de woning past bij het inkomen en de gezinssituatie. Als de documenten klaar staan, is een eventuele woningtoewijzing sneller geregeld!

  • Loonstroken, uitkeringsstroken of een pensioenoverzicht van de laatste 3 maanden (geen bankafschriften)
  • Inkomensverklaring (IB60) van de Belastingdienst; de meest recente is te downloaden via www.belastingdienst.nl of via 0800-0543 op te vragen.
  • Uittreksel BRP (BasisRegistratie Personen) dat niet ouder is dan 6 maanden, waarop je adreshistorie is te zien. Dit kan (online) aangevraagd worden bij de gemeente of printen via www.mijnoverheid.nl. Als je huurt bij ZOwonen is dat niet nodig.
  • Verhuurdersverklaring van je huidige verhuurder, of een verkoopovereenkomst van je koopwoning die niet ouder is dan 3 maanden. Als je huurt bij ZOwonen is dat niet nodig.
*Deze hebben we nodig om een woning aan je te kunnen toewijzen. Maak je BSN nummer overal onleesbaar voordat je het bestand gaat uploaden.

Appartement wordt verhuurd met parkeerplaats waarvoor je € 35,00 extra betaald.

 

Geïnteresseerd?

 
Reageer via Thuis in Limburg