Werkgeverspoule

Vanuit #opeigenbenen willen we (werk)kansen creëren voor onze bewoners. Dat doen we samen met onze partners. We hebben met hen een werkgeverspoule opgezet. Als een bewoner zich bij ons meldt voor een werkkans, kunnen wij in de werkgeverspoule kijken welke partner het beste bij deze bewoner past. Bekijk hier welke werkkansen er zijn.

Bouwen & klussen
PartnerLocatieWerkzaamheden
Verkoelen DakspecialistenWeert en GeleenService, beheer en onderhoud van dakwerken en projecten. Taken zijn: timmeren, dak dekken, zinkwerken maken en servicewerk.
Van Wijnen Vastgoedservice ZuidSittard en aanliggende gemeentesOnderhoud aan bestaande woningen. Ondersteunen van de vakman met allerhande werkzaamheden.
Heythuysen Schilderwerken en TotaalonderhoudHeel LimburgSchildersbedrijf. Taken zijn: schilderen, houtrot reparaties en werk begeleiden.
Schildersbedrijf Leo MeuresStraal van 20 kilometer rondom SittardOnderhoudsschilder. Uitvoeren van schilder- en behangwerkzaamheden.
Breman InstallatiegroepVestigingen in Weert en Echt. Werkzaamheden in Brabant en LimburgAllround installatiebedrijf gericht op het installeren van loodgieters-, sanitair-, klimaat-, ventilatie-, elektra en zonnepaneleninstallaties. Werken aan bestaande installaties voor verwarming en warm water, klimaat en luchtbehandeling of drinkwater. Onderhouden en repareren van gas- en waterinstallaties. Of monteren van zonnepanelen op daken.
Smeets Bouw en Smeets VastgoedserviceOmgeving GeleenBouw en Onderhoudsbedrijf
Schoonmaak
Partner

Locatie

Werkzaamheden
JARO BVSittard & GeleenSchoonmaak en ramen wassen.


Groen

Nog geen partners die hier werk voor aanbieden.

ZOwonen.com maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren en het gebruik te analyseren.

Meer informatie: Cookies Privacy