Regelmatig voeren wij onderhoud uit aan onze woningen, zoals buitenschilderwerk. Bij groot onderhoud wordt je woning van binnen en buiten opgeknapt en aan de eisen van deze tijd aangepast. Inclusief maatregelen die je woning energiezuiniger maken. Gaan we met jouw woning aan de slag, dan hoor je dat ruim van tevoren.

Schoonmaak algemene ruimtes

Schoonmaakbedrijf JARO BV en R. Janssen BV zijn verantwoordelijk voor het schoonhouden van onze complexen. De medewerkers van deze bedrijven maken de algemene ruimtes elke week schoon. 4 keer per jaar wassen ze de ramen in de algemene ruimtes. Overige glasbewassing- of schoonmaakwerkzaamheden vinden plaats volgens afspraken met ZOwonen. Afhankelijk van ARBO-regelgeving, weersinvloeden, bereikbaarheid en/of feestdagen kan het zijn dat ze vaker of minder vaak komen. Wil je een melding doen over de schoonmaak? Neem rechtstreeks contact op JARO BV via 046 474 82 20 of met R. Janssen BV via 046 452 70 89.

Onderhoud groen

ZOwonen vindt dat alle gazons en perken bij woongebouwen er netjes uit moeten zien. Vebego Groen onderhoudt het groen in jouw buurt. Natuurlijk is het uitvoeren van de werkzaamheden afhankelijk van het weer. Wil je een melding doen over het groenonderhoud. Neem rechtstreeks contact op met Vebego Groen via 088-0990844.

Gepland onderhoud

Dit is onderhoud aan een groep woningen en wordt altijd vooraf gepland. En vaak doen we dan meerdere werkzaamheden tegelijk.

Wat valt onder planmatig onderhoud?
Bijvoorbeeld schilderwerk aan de buitenzijde, woningverbetering om de woning energiezuiniger te maken, vervanging van dak of dakbedekking, aanpassingen voor brandveiligheid. Als wij iets aan je woning gaan opknappen, dan hoor je dit ruim van tevoren van ons.

Hoe lang van te voren weet ik welke werkzaamheden worden uitgevoerd? 
Als wij groot onderhoud doen of huizen energiezuiniger maken, dan krijg je daar ruim van tevoren een brief over met een voorlopige startdatum. Ook lees je daarin wat we gaan doen, hoe lang het gaat duren en wat het verder voor jou betekent. Zodra de startdatum van de werkzaamheden bekend is, krijg je bericht hierover van ons.

Wil je zelf klussen?
 

Sommige verbeteringen aan je woning kun je doen zonder toestemming van ZOwonen. Andere heb je wel toestemming voor nodig. En weer andere mogen helemaal niet. Zoek hier je klus en zie meteen waar je aan toe bent, ook als je uit de woning vertrekt.

Zowonen reparaties onderhoud en klussen onderhoud door zowonen
Niet gevonden wat je zocht? Probeer het hier opnieuw
© 2024 ZOwonen. Alle rechten voorbehouden.  Algemene voorwaarden Privacybeleid Disclaimer
Design:  Mannen van 80 Realisatie:  Zuiderlicht