Post

Bij ZOwonen ontvang je post digitaal of op papier. Als je ervoor kiest om post digitaal te ontvangen, krijg je deze in de mailbox. Al veel bewoners kiezen ervoor hun post digitaal te ontvangen. Dat scheelt duizenden geprinte brieven per jaar! Het bedrijf dat de post digitaal verstuurt, heet Postex. Post op papier ontvang je in de brievenbus. Lees hier meer over het ontvangen van post van ZOwonen.

Wil je ontvangen post digitaal bekijken? Vul hieronder de code in die in je brief staat.


Je geeft zelf aan hoe je de post wilt ontvangen. Je kunt je voorkeur altijd weer wijzigen. Ook als je de post op papier ontvangt, kun je deze digitaal bekijken. Vul hierboven de PTX-code in die op de brief staat. Dan kun je:

  • Post digitaal inzien en opslaan
  • Eenvoudig betalen via iDEAL
  • Voorkeur hoe post te ontvangen, wijzigen

Hoe herken je een mail van ZOwonen?

De mail die je ontvangt via Postex heeft altijd 'Nieuw bericht van ZOwonen' als onderwerp. De afzender is altijd 'ZOwonen' met als mailadres [email protected]. Je moet op de knop 'Document bekijken' klikken om de post te kunnen openen.

Hoe herken je een brief van ZOwonen?

De envelop en het voorblad hebben altijd dezelfde kenmerken met het logo van ZOwonen er op. We sturen zoveel mogelijk post via het voorkeurskanaal. Brieven waar een antwoordenvelop wordt meegezonden en aangetekende post kunnen wij niet digitaal versturen. Deze post zul je altijd op papier ontvangen.


Onze post ziet er uit zoals in onderstaande voorbeelden:

ZOwonen.com maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren en het gebruik te analyseren.

Meer informatie: Cookies Privacy