We zijn begonnen!

Toekomstige bewoners Mayke, Maud en Saar glunderen. Wij delen hun gevoel. Zij krijgen de mogelijkheid om, net als leeftijdsgenoten, het nest te verlaten. Na een lange, uitdagende voorbereidingsfase is de bouw gestart van 46 woningen in Vrangendael voor mensen met en zonder zorgbehoefte; SAM&ZO is een feit. 

Het idee is ontstaan bij de ouders van deze dames. En nu wordt hun droom werkelijkheid. Na een lange voorbereidingstijd, is het fundament letterlijk en figuurlijk gelegd. We kunnen eindelijk aan de wijk laten zien dat iederéén talenten heeft en bijdraagt aan de maatschappij. Dat de buren uit de wijk dat omarmen. Dat daardoor de zorgkosten zullen dalen. Onze lange adem heeft effect gehad.

Dit was nooit gelukt zonder onze eigenzinnige collega's, zoals Janneke, die zich hier hard voor hebben gemaakt. En natuurlijk de samenwerkingspartners Daelzicht en Stichting Radar.

Iedereen verdient een thuis, dus maken we ook het verschil voor deze jongeren. Dat is nodig, nu meer dan ooit. En daar zijn we trots op. Kijk voor meer informatie over dit project op: Sam&ZO (samenzo-wonen.nl).

Aftermovie start bouw SAM&ZO

ZOwonen.com maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren en het gebruik te analyseren.

Meer informatie: Cookies Privacy